exilen.org. Nu snabbare och bättre...

Nick: belzebub
Datum: 03-29-05 14:24

Denna texten hittade jag på passagen debatt den var inlagd av någon med signaturen Agapos, jag vet inte om h*n har skrivit den själv men jag tror det, ser ganska spontant ut och är ett och annat litet stavfel.
Jag tyckte den var ganska bra iallafall, h*n har inte heller svarat på mitt inlägg där jag föreslog h*n skulle lägga in den här på exilen så jag tar mig friheten att lägga ut den här själv :)

http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000014&conference=10500000000000397&posting=19500000002309988

Politiskt Korrekt

Man ska hellst rösta på kommunisterna, sossarna eller liberalerna. Av de övriga i Riksdagen ska man inte rösta på KD förrän de har tagit avstånd från allt som har med kristendomen att göra.

På tal om religion så finns det dåliga religioner och bättre religioner. Kristendom i protetstantisk form är den värsta sorten, men all kristendom är dåligt. Kristna från tredje världen är bra sålänge de inte bråkar med muslimerna för då är de dåliga. De österländska religionerna är harmlösa så länge de inte bråkar med islam, samma med new age.

Islam är den bästa av alla religioner. Alla vet ju att Islam betyder fred. Islam har aldrig spridits med svärdet utan bara genom övertygande mission. Muslimska kvinnor behandlas bäst av alla kvinnor i världen. Om det inte vore för Islam så skulle vi i Europa fortfarande leva i Medeltiden. Islam innebär framsteg och humanism.
Fast egentligen är ateism bäst. För religion är bara vidskepligt trams. Förutom när det handlar om Islam förstås.

Feminist ska man vara om man är Politiskt Korrekt. Det finns inga skillnader mellan könen men männen har under årtusendet förtryckt kvinnorna genom patriarkalt förtryck. Kvinnor vill egentligen inte vara typiskt kvinnliga enligt mäns definition. Utan att vara kvinna är att vara stark, självständig, gärna lesbisk och skita fullständigt i vad männen tycker. Män behövs inte ens i samhället. Kristna är förstås de värsta förtryckarna. Finns inte en enda kristen kvinna som är lycklig speciellt inte om hon är gift med en kristen man. Däremot är de muslimska kvinnorna fria så de behöver ingen feminism enligt pk-normen.

Att vara politiskt korrekt innebär att man hatar kärnfamiljen. Kärnfamiljen är någonting onaturligt som män skapade tusentals år sedan för att förtrycka kvinnorna. Sedan fullbordade de kristna förtrycket. Men sedan kom Muhammed och släppte de muslimska kvinnorna fria. Fast tyvärr så är alla kvinnor i Väst fortfarande förtryckta av männen. Inte bara av de män som de tvingats gifta sig med utan hela samhället förtrycker dem. För att kasta sig av oket ska man vägra gifta sig med en man och skaffa sig barn med honom. Kärnfamiljen är det ultimata förtrycket.

Sexualiteten ska vara mycket frigjord. Giftemål är dåligt sålänge som det inte är homosexuella som gifter sig eller muslimer. Istället ska man vara mycket frigjord. Man ska under sitt liv ha sex med så många som möjligt och på så många sätt som möjligt. Man ska gärna vara bisexuell så man får ut det mesta av livet. Men homosexualitet är ännu bättre eftersom det fullständigt tar avstånd från kristendom, kärnfamilj och allt vad patriarkalt förtryck vill ha.

Man ska skämmas för den västerländska civilisationen i allmänhet och den svenska kulturen i synnerhet. Invandring från länder söder om Tyskland och öster om Baltikum är det bästa som hänt Sverige. Faktiskt är Sverige det enda landet i hela världen som inte har en egen kultur. Det vet ju alla. Men ju längre bort man kommer ju bättre blir kulturerna. Man måste komma ihåg allt dåligt som vi i Väst har sysslat med. Kristendom, korståg, inkvisitionen, judeförföljerser, kolonisation, kristendomsspridning, islamofobi och annat dumt. Så vi i Väst är mycket sämre än andra. Och Sverige är förstås sämst i hela världen.

Hurvida det är mångkultur i andra världsdelar än i Europa och Nordamerika bryr man sig inte om. Att minoriteter utsätts för etnisk rensning av goda muslimer och andra högtstående kulturer talar man inte om. Men det är bra eftersom flyktingarna ofta hamnar i Europa och Nordamerika. Det gör oss mer mångkulturella och eftersom vi har sämre kultur än säg Syrien, Zimbabwe eller Burma så är det bra att folk flyttar hit istället.

Sedan är det annat som det Politisk Korrekta inte kan ena sig om. Ekonomin är bland de tydligaste exemplen. Liberalerna vill ha väldigt fri marknadsekonomi medan vänstern vill ha mer statlig styrning. Två väldigt stora motsatser. Det är också det som skiljer mest de politiska partierna i riksdagen åt. Annars är de nästan pinsamt likadana.

EU/Nato/USA är en annan sak som faktiskt fortfarande skiljer dom åt. Liberalerna tycker att dom tre är bra medan vänstern tycker att de är dåliga. Inte så konstigt då USA och Nato alltid har varit omtyckta av liberalerna medan vänstern oftast höll på Sovjet. EU är också något liknande då liberalerna ofta ser EU som chansen till att förändra Sverige från detta toppstyrda samhälle till mer frihet medan vänstern ser EU som ett högerprojekt.

Israel är det mest känsliga av alla ämnen. Liberalerna försvarar ofta Israel eftersom Israel ändå är en sorts demokrati och är allierat med USA. Men samtidigt så är Israels fiender muslimerna och på deras sida ska man väl alltid stå? Lättare för vänstern eftersom USA/Israel alltid har varit fienden. Så på med palestinasjalarna och bränn lite USA-flaggor. Israel måste först lämna tillbaka allt land som de erövrade 1967 och därefter innan de kan få fred. Alla flyktingar måste också få återvända till Palestina (Israel) och deras barn och barnbarn förstås. Sedan vad som händer med freden får man se....

Miljön slutligen så råder det också splittring om. Vänsteranhängare är ofta veganer och miljökämpar. Sedan att Sovjet och många andra kommuniststater är bland de mest miljöförstörda ska vi inte prata om. Det är ju trots allt nuet vi ska prata om. USA och rövarkapitalismen som skövlar världen i jakt på profit förstör ju väldigt mycket miljö. Det kan nog även liberalerna enas om. Fast liberalerna menar ofta att miljöförstöringarna är överdrivna. Växthuseffekten är trots allt en naturlig del av naturen. Ozonhålet likaså. De växande öknarna kommer nog att krymp sen. Förstörda skogar, jorderosion, luftföroreningar, smutsigt vatten och sopberg är också överdrivna och det behöver vi inte bekymmra oss om.

Vänstern är mycket mer bekymmrade faktiskt. För att hjälpa till så gillar de att slänga färg på kvinnor som har päls, släppa ut minkar i skogarna, spränga korvkiosker och mjölkbilar och andra konstruktiva åtgärder för att förbättra miljön. Finns förstås andra som gör mer än så, det får vi inte förglömma. Man kan demonstrera, samla in pengar eller varför inte åka till u-länder och plantera skog och borra brunnar? Men liberalerna kanske har rätt i att mijön inte behöver vår hjälp? Det får tiden utvisa.