Amsterdamresan i april 2012...

...Tja, vad skall man egentligen säga om den??

Det var jag, frugan, brossan och hans fru som bokade en biljett från Kastrup till Amsterdams flygplats...(orkar inte slå upp stavningen till schipholl...eller hur det nu stavas..) :-)

För ovanlighetens skull, satt man i en bekväm flygstol med myyyyycket plats för benen. Väl framme ut och ett ett tag hittade vi busshållplatsen in till Amsterdam. Väl där, hoppade vi av bussen vid rätt hållplats, gick en tio minuter till hotellet...och checkade in i ett typiskt amsterdamskt stadshus, tjugo kvadratmeter markyta och femton våningar högt.

Nåja, det var väl lite överdrivet, men ni fattar nog poängen... I vilket fall var det ett hotell (King Hotell ) i lågprisklassen, men det höll hyfsad standard för en weekendresa och låg bra till i södra delen.

Vädret var tyvärr inte det bästa under denna resa. Kallt och blåsigt även om solen sken, men man överlevde i alla fall. Tyvärr blev Cinna sjuk den dagen vi var på Keukenhof och kollade in tulpaner och brossan fick lunginflammation och var helkass hemresedagen...

Förutom ovan nämnda tulpanparadis, besöktes naturligtvis Rijksmuseet, Anne Franks hus samt Heineken...hick....och en tur på kanalerna...

Resan hade varit betydligt bättre än den blev, om vädret varit bättre och brossan och hans fru inte blivit sjuka....

Foton i stooor mängd (lat som vanligt)

Filmer finns på youtube Vangard55